Laman

Απο το Ν--Ω



-- Ν --


Νάνος:
Αν ονειρευτείς ότι έγινες νάνος θα εξευτελιστείς και ο κόσμος θα σε περιγελά για τις επιπιλαιότητες σου. Αν δεις κάποιον ψηλό να γίνετε νάνος, πρόσεχε τους φίλους σου γιατί φέρονται πονηρά και σε κακολογούν. Αν δεις νάνο να σε διασκεδάζει, θα βλαφτείς από την επιπολαιότητα σου και την τάση σου να ανοίγεσαι εύκολα.Αν οι νάνοι που βλέπεις είναι πολλοί μαζί θα πάθεις κάποιο μικροατύχημα ή θα χάσεις κάποια χρήματα. Αν βλέπεις την γυναίκα σου, την ερωμένη σου, ή την αδελφή σου ότι έγινε νάνος, σημαίνει ότι με τους τρόπους σου άρχισε να σε απεχθάνεται.

Ναύτης:
Αν είσαι ναύτης ή θαλασσινός και ονειρευτείς ότι είσαι ναυτικός, η θέση σου θα καλυτερέψει, αν δεν είσαι ναυτικός και δεις ότι είσαι, θα πάρεις κακή είδηση ή θα παρευρεθείς σε δυσάρεστη σκηνή ή θα αρρωστήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν βλέπεις ότι άλλος είναι ναύτης ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι, θα συγκρουστείς με φίλους σου οι οποίοι έμαθαν κάποιο μυστικό σου. Αν βλέπεις πολλούς ναύτες μαζί πάνω σε πλοίο, κάνε το ταξίδι το οποίο προγραμματίζεις γιατί θα σου βγει σε καλό. Αν μιλάς με ναύτη θα πάρεις γράμμα ή είδηση από μακρινό σου άτομο. Αν μαλώνεις με ναύτες θα μπλεχτείς σε μια δύσκολη υπόθεση στην οποία εσύ θα είσαι καθαρός και κάποιο γνωστό σου άτομο θα σε βοηθήσει. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι μιλάς με ναύτη/ες στην οικογένεια σου θα έχεις σοβαρά προβλήματα. Αν είσαι άρρωστος και βλέπεις ναύτη κάποιος καλός γιατρός θα σε θεραπεύσει.

Νεκροθάφτης:
Αν είσαι νεκροθάφτης θα πικραθείς για θάνατο στενού συγγενή σου, ή αν είσαι παντρεμένη ή αρραβωνιασμένη από το ταίρι σου θα έχεις απιστία. Αν βλέπεις νεκροθάφτη να θάβει νεκρό κάποια άσχημη είδηση θα πάρεις την οποία περίμενες ότι θα ήταν καλή. Αν μαλώνεις με νεκροθάφτη, πρέπει να πάψεις να στεναχωριέσαι και να διασκεδάσεις λίγο. Αν τρως με νεκροθάφτη οι φίλοι σου θα σε προδώσουν και θα σε στεναχωρήσουν πολύ.

Νερό:
Αν δεις ότι είσαι βρεγμένος πρόσεχε και θα αρρωστήσεις, αν δεις νερό να τρέχει καθαρό από βρύση, από τοίχους, να είναι στο πάτωμα το νερό, τότε θα έχεις κάποια κέρδη ή θα κλείσεις μια καλή συμφωνία για δουλειά ή θα πετύχεις στην εργασία σου, ή θα έχεις καλό και ευτυχισμένο έρωτα που θα καταλήξει στο γάμο. Αν το νερό είναι βρόμικο και θολό θα συμβούν τα αντίθετα, αν σου δίνουν σε ποτήρι να πιεις νερό, θα σε βοηθήσει κάποιος άνθρωπος από τον οποίο δεν το περίμενες. Αν προσφέρεις εσύ το νερό σε κάποιον να πιει θα βοηθήσεις εσύ άτομο στην κατάλληλη ευκαιρία και μπορεί να το ερωτευθείς. Αν χύνεις το νερό στο χώμα, πρόσεχε γιατί ασχολείσαι με μικροπρέπειες, αν όμως ποτίζεις άνθη ή δέντρα θα έχεις επιτυχίες στις υποθέσεις σου. Αν το νερό είναι βραστό θα έχεις μεγάλες στεναχώριες από τις ανοησίες σου. Αν πλένεσαι με νερό πρέπει να διορθώσεις τα λάθη σου γιατί έχουνε κάνει κακό σε κόσμο και σε σένα. Αν βρέχονται τα πόδια σου με νερό τότε σίγουρα σε εκτιμά ο κόσμος και θα πράξεις καλώς για την δουλειά σου.

Νοσοκομείο:
Αν το βλέπεις γεμάτο με ασθενείς βάσανα πολλά θα έχεις και οικονομικά προβλήματα. Αν μπαίνεις σε αυτό και είναι άδειο τότε θα έχεις πολύ καλά νέα και ευχάριστες επισκέψεις. Αν βλέπεις ότι εσύ είσαι άρρωστος και είσαι σε νοσοκομείο πρόσεχε γιατί θα έχεις μικρό ατύχημα εσύ ή συγγενής σου, αν όμως βλέπεις ότι είσαι βαριά άρρωστος και πρόκειται να πεθάνεις τότε σίγουρα κάτι καλό θα σου συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Νυκτερίδα:
Αν ονειρευτείς νυκτερίδα ότι φωνάζει κάποια γνωστή σου οικογένεια θα χάσει κάποιο άτομο. Αν μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σου και πετά, κάτι κακό έχεις στο μυαλό σου και κοίτα να μην το πράξεις γιατί θα σου φέρει μεγάλες καταστροφές. Αν σκοτώνεις νυκτερίδα, κινδυνεύει η ζωή σου αλλά ως εκ θαύματος τελευταία στιγμή θα σωθείς από τον κίνδυνο. Αν πέφτουν επάνω σου οι νυκτερίδες θα θυμώσεις πολύ για κάποια λόγια που θα ακούσεις. Μόνο σε περίπτωση που είσαι έγκυος η νυκτερίδα είναι καλό όνειρο γιατί τότε θα κάνεις καλή γέννα και υγιές παιδί.

Νύφη:
Η νύφη συνήθως είναι στεναχώρια και άσχημες ειδήσεις, είτε εσείς είστε νύφη ή άλλο άτομο. Πολλές φορές σημαίνει σοβαρή αρρώστια για αυτή που βλέπεις νύφη ή και για σένα. Ακόμα σημαίνει και ακύρωση γάμου ή και αναβολή. Αν βλέπεις ότι κόβεις νυφικά θα έχεις άσχημα νέα για φίλο ή συγγενή.Αν βλέπεις ότι τα φοράς ίσως να φορέσεις μαύρα για κάποιο πένθος. Αν όμως απλώς βλέπεις νυφικά θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο αλλά θα είναι κάτι περαστικό.

Νύκτα:
Αν περπατάς μόνος σου στη νύκτα πρόσωπο που αγαπάς θα σε εγκαταλείψει. Αν βλέπεις απλώς νύκτα θα στεναχωρεθείς με τις υποθέσεις σου ή ακόμα και για την περιφρόνηση του κόσμου. Αν δεις ότι είναι νύκτα και νυστάζεις πρόσεχε γιατί κουράζεσαι πολύ και θα αρρωστήσεις. Αν είσαι γυναίκα κάποιος θέλει να σε εκμεταλλεύθη και να σε εγκαταλείψει.

Νυφίτσα:
Αν βλέπεις νυφίτσα στον ύπνο σου και μπαίνει μέσα στο σπίτι σου και σου έκανε ζημιές πρόσεχε γιατί θα σε κλέψουν. Αν κυνηγάς νυφίτσα κάποιος εχθρός σου θα σε πολεμήσει μέχρι να σε εξαντλήσει. Αν η νυφίτσα πέφτει σε παγίδα σου θα αποφύγεις μεγάλο κίνδυνο, αν την σκοτώνεις χωρίς να το θέλεις δίνεις εσύ ευκαιρίες να σε πολεμήσουν οι εχθροί σου.

Νύχια:
Αν τα νύχια σου είναι μακριά και περιποιημένα σημαίνει ότι είσαι έντιμος άνθρωπος και θα έχεις πολλά κέρδη, αν όμως είναι κοντά θα έχεις πολλές ζημιές. Αν είναι απεριποίητά και μακριά, μια εργασία που πρόκειται να ξεκινήσεις θα πάει πολύ καλά, αν κόβεις τα νύχια σου, θα απαλλαγείς από πολλά βάσανα, αν σου τα κόβουν άλλοι θα πάρεις πολύ πίκρα από την οικογένεια σου και πρόκειται να πληγωθείς, αν σε γδέρνουν νύχια οποιουδήποτε ζώου ή πτηνού, θα σε βλάψει κάποιος αλλά από αθωότητα.







-- Ξ --


Ξενιτειά:
Αν είσαι στο τόπο σου και βλέπεις ότι είσαι στα ξένα τα σχέδια σου θα πάνε καλά για τα οποία έχεις μεγάλες ελπίδες, αν όμως είσαι στα ξένα και βλέπεις ότι είσαι ξενιτεμένος θα έχεις πολλές αποτυχίες σε αυτά που σκέφτεσαι. Αν είσαι στα ξένα και ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι στον τόπο σου σύντομα θα γυρίσεις εκεί και με πολλά λεφτά. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι πηγαίνεις στα ξένα για να δεις κάποιο γνωστό σου, κάποιο προξενιό που ετοιμάζεται για σένα θα έχει πολλή επιτυχία.

Ξενοδοχείο:
Αν βλέπεις ξενοδοχείο, θα πάρεις στεναχώρια και πιθανόν να ξενιτευτείς. Αν είσαι γυναίκα και το βλέπεις σημαίνει ότι παραμελείς το σπίτι σου και θα κατηγορηθείς για αυτό.Αν είσαι βλέπεις ότι απλώς μπαίνεις σε ξενοδοχείο θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο, αν όμως μένεις εκεί θα περάσεις κάποια εμπόδια αλλά θα πετύχεις τελικά αυτό που θέλεις.Αν ακόμη τρως στο ξενοδοχείο θα αποκτήσεις πολλά κέρδη αλλά όχι με έντιμο τρόπο. Αν βλέπεις ότι το ξενοδοχείο σου ανήκει ή απλά το διευθύνεις εσύ, θα μπλέξεις με άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν ιδιαίτερα όσον αφορά χρήματα.

Ξίφος:
Αν βλέπεις ξίφος να κρέμεται στο τοίχο ή από κρεμάστρα θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις από ξενιτεμένους συγγενείς σου ή φίλους. Αν το κρατείς στα χέρια σου το βάζεις σε ζωνάρι στη μέση σου θα αποκτήσεις τιμή και δόξα και αγάπη από τους γύρω σου. Αν όμως είσαι γυναίκα θα τσακωθείς με τον σύζυγο σου και για αυτό θα φταις εσύ και ο χαρακτήρας σου.Αν είσαι ανύπαντρη σημαίνει ότι ο γάμος σου θα καθυστερήσει ακόμα. Αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα. Αν δεις ότι κάποιος άντρας σε κτυπά, πληγώνει ή σκοτώνει με το ξίφος του σημαίνει ότι αυτός σκέφτεται να σου κάνει κακό αλλά δεν θα τα καταφέρει. Αν είναι γυναίκα πιθανόν και να την ερωτευθείς.

Ξύλα:
Αν ονειρευτείς ότι έξω από το σπίτι σου υπάρχουν ξύλα, κάποιο μέλος της οικογένειας σου θα ασθενήσει. Αν κόβεις ξύλα θα αποκτήσεις πολλά κέρδη από τις εργασίες σου, αν ακόμα τα μαζεύεις σε σωρό για να τα κάψεις τα κέρδη θα είναι περισσότερα και θα έχεις επίσης εκτίμηση από τον κόσμο. Αν βλέπεις ότι κουβαλάς τα ξύλα στην πλάτη σου σημαίνει ότι άδικα κοπιάζεις για κάποιο θέμα που σε απασχολεί γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά.

Ξυράφι:
Αν βλέπεις ότι κατασκευάζεις ξυράφι ή ξυρίζεις κάποιους με αυτό, θα πάθεις κατάπτωση και υλικές ζημιές, αν αυτοκτονείς με αυτό θα πάρεις άσχημες ειδήσεις και οι εχθροί σου θα σε βλάψουν. Αν δεις ότι εσύ ξυρίζεσαι θα απαλλαγείς από προβλήματα τα οποία σε απασχολούν. Αν είσαι όμως γυναίκα και ξυρίζεσαι θα εξευτελιστείς και θα ντροπιαστείς.






-- Ο --


Οβελός/σούβλα:
Αν βλέπεις οβελία, αρνί ή άλλο είδος κρέατος στην σούβλα περίμενε γλέντια και διασκεδάσεις. Αν δεις ότι φοβερίζεις κάποιον με σούβλα, θα βλάψεις κάποιον, αν άλλος σε απειλεί πρόσεξε γιατί σε κάποια διασκέδαση σου θα σου συμβεί κάτι κακό. Αν δεις ότι τρυπάς ή σκοτώνεις άλλον με τη σούβλα τότε θα αποφύγεις μεγάλο κίνδυνο με την εξυπνάδα σου, αν άλλος σκοτώσει εσένα με τη σούβλα, θα κινδυνεύσεις σοβαρά αλλά στο τέλος θα σωθείς. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη, ανύπαντρη ή ηλικιωμένη και βλέπεις σούβλα, θα παρευρεθείς σε γλέντι σύντομα.

Ομπρέλα:
Αν βλέπεις ότι κρατείς ομπρέλα ανοικτή θα έχεις πολύ καλές προτάσεις, αν μάλιστα βρέχει σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες.Αν η ομπρέλα είναι κλειστή πρόσεξε να προφυλαχθείς από κακές προθέσεις που έχουν άλλοι απέναντι σου. Αν αγοράζεις ομπρέλα πρόσεξε το ταίρι σου γιατί πιθανόν να σε απατά. Αν κρατείς ομπρέλα και σου καίγεται ή σπάζει, ο σύντροφος σου θα αρρωστήσει.

Ομίχλη:
Η ομίχλη στον ύπνο σου σημαίνει πάντα ότι θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες στο να απαντήσεις στις σκέψεις και τις πράξεις σου.

Ονειροκρίτης:
Αν βλέπεις ότι συμβουλεύεσαι ονειροκρίτη, θα επιτύχουν οι δουλειές σου τις οποίες νόμιζες για χαμένες. Αν είσαι γυναίκα θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τρυφερότητα από τον σύζυγο σου. Αν όμως είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς σύντομα. Αν ονειρευτείς ότι γράφεις ονειροκρίτη, κοίταξε να ασχολείσαι με τα δικά σου προβλήματα και εργασίες και όχι με των άλλων.

Όπλα:
Αν βλέπεις οτιδήποτε όπλα, ή πολεμικά ή κυνηγετικά θα έρθεις σε σύγκρουση με φίλους ή συγγενείς σου. Αν τα κρατείς θα σε συμπαθήσει και θα σε τιμήσει κόσμος, αν πληγώνεσαι από αυτά φρόντισε την υγεία σου γιατί πρόκειται να αρρωστήσεις σοβαρά. Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις ότι κρατείς όπλο θα παντρευτείς άντρα με πολύ καλή θέση.

Όρκος:
Αν δεις ότι κάποιος σου ορκίζεται πρόσεξε γιατί θα σε μπλέξει σε άσχημες καταστάσεις άνθρωπος διεφθαρμένος. Αν είσαι γυναίκα κάποιος εκμεταλλεύεται την αγνότητα και την καλοσύνη σου.Αν εσύ ορκίζεσαι σε κάποιον, θα κάνεις εσύ κακό σε αυτόν. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι η γυναίκα σου ορκίζεται σε σένα, είναι προμήνυμα ότι κάποιος άνθρωπος θα σε περιφρονήσει και θα προσπαθήσει να σε εξευτελίσει. Αν όμως σου ορκίζεται κληρικός, με την υπομονή και την καλοσύνη σου θα καλυτερέψει η τύχη σου.

Όσπρια:
Αν είσαι φτωχός και ονειρευτείς απλώς όσπρια ή ότι τα τρως, θα αποκτήσεις πολλά κέρδη και τιμή από τους γύρο σου, αν όμως είσαι πλούσιος θα πάθεις υλικές ζημιές και ίσως να χάσεις την θέση σου στην δουλειά. Αν πωλείς όσπρια κάποιοι σε κατηγορούν και θα το μάθεις.Αν βράζεις τα όσπρια, θα έχεις καλή ζωή και υγεία ενώ αν είσαι ασθενής θα αναρρώσεις.

Ουρά:
Αν ονειρευτείς ότι έχεις ουρά σημαίνει θα κάνεις κακές πράξεις από τις οποίες θα βλαφτείς και θα εξευτελιστείς, ή θα χωρίσεις από τον σύντροφο σου ή ο χωρισμός μπορεί να οφείλετε και σε πολύχρονη απουσία του. Αν δεις ουρά κοντή αλόγου, θα σε εγκαταλείψουν οι φίλοι σου, αν όμως είναι πυκνή και μακριά καλούς φίλους θα έχεις και την βοήθεια από αυτούς.

Ουρανός:
Αν δεις καθαρό ουρανό και να φωτίζετε από ήλιο σημαίνει προαγωγή και τα όνειρα σου υλοποιούνται, αν μάλιστα είσαι ανύπαντρη τότε περίμενε ένα καλό γάμο. Αν είναι νύκτα και ο ουρανός είναι καθαρός και γεμισμένος με άστρα ή με την σελήνη πάλι θα σου συμβούν καλά ή θα έχεις ένα καλό γάμο αλλά θα γίνουν με κάποια καθυστέρηση. Αν ονειρευτείς σκοτεινό ουρανό και συννεφιασμένο, άσχημα νέα θα ακούσεις, αν πέφτουν λουλούδια από τον ουρανό κάποιος σου είπε ψέματα και σε εξαπάτησε. Αν πέφτουν από τον ουρανό πτηνά από μακρινούς συγγενείς θα έχεις καλές ειδήσεις, αν όμως πέφτουν άλλα ζώα που δεν είναι πτερωτά, λύπες, πίκρες και βάσανα θα σε βρουν. Αν βλέπεις ότι ανεβαίνεις προς τον ουρανό τότε προαγωγή και πλούτη θα έχεις. Αν όμως βλέπεις ουρανό να με κεραυνούς, αστραπές και βροντές μεγάλη καταδρομή θα έχεις στην τύχη σου.

Οκταπόδι:
Αν δεις ότι πιάνεις χταπόδι πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί θα μαλώσεις με την οικογένεια σου. Αν δεις ότι σε πιάνει με τα πλοκάμια του και δεν μπορείς να ξεφύγεις, πρόσεχε γιατί θα δανειστείς λεφτά που δεν θα μπορείς να επιστρέψεις ή μπορεί να μπλέξεις σε ερωτική σχέση η οποία θα σε καταστρέψει. Αν βλέπεις πολλά χταπόδια μαζί φίλοι σου ή δικοί σου άνθρωποι θα σε βλάψουν. Αν δεις ότι το τρως ίσως αρρωστήσεις ή θα συκοφαντηθείς από αντίζηλο σου.






-- Π --


Πάγος:
Αν βλέπεις ότι τρως πάγο, τον μεταφέρεις, τον πουλάς ή τον αγοράζεις θα αποκτήσεις λεφτά αλλά με ανέντιμους τρόπους και συνήθως ο κόσμος θα σε περιφρονεί, δεν θα χαρείς όμως τίποτα από αυτά γιατί θα είσαι διαρκώς άρρωστος

Παγόνι:
Αν βλέπεις παγόνι αν είσαι άντρας θα παντρευτείς καλή πλούσια και ηθική γυναίκα, αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη θα παντρευτείς κάποιον με αξιώματα και θα είσαι ευτυχισμένη μαζί του. Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη πρόσεχε γιατί από τις φαντασιώσεις σου και τις μανίες σου για επιδείξεις θα καταστραφείς οικονομικά και ηθικά. Αν το παγόνι είναι μέσα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου θα πάρεις καλές ειδήσεις ή και δώρα. Αν βλέπεις ότι σκοτώνεις παγόνι, πρόσεχε γιατί μόνο για τον εαυτό σου μιλάς και δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου και το ταίρι σου θα σε αφήσει για πάντα. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν βλέπεις ότι το χαϊδεύεις.

Παιδί:
Αν βλέπεις ότι έχεις παιδιά και έχεις και στην πραγματικότητα θα σου παρουσιαστούν προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά, αν όμως δεν έχεις παιδιά και τα βλέπεις στον ύπνο σου ότι είναι δικά σου θα έχεις επιτυχία στην εργασία σου. Αν βλέπεις απλώς ένα μικρό παιδί θα γνωρίζεις κάποιον με πολλά πλεονεκτήματα και θα σε βοηθήσει αρκετά αλλά εσύ δεν θα το εκτιμήσεις.Γενικά αν τα παιδιά είναι όμορφα σημαίνει καλά και ευχάριστα, αν όμως είναι άσχημα θα έχεις πολλές πίκρες και φροντίδες. Αν κρατάς ένα μικρό παιδί και το φιλάς και το χαϊδεύεις θα περάσεις βάσανα τα οποία τα προκάλεσες εσύ. Αν δεις άντρα γέρο να γίνετε παιδί, κάποιον θα ξεγελάσεις και θα τον εκμεταλλευτείς. Αν δεις παιδί να χορεύει πιθανότατα το παιδί αυτό να αρρωστήσει.

Παλάτι:
Αν βλέπεις ότι μπαίνεις σε παλάτι ίσως να αποκτήσεις χρήματα αλλά ίσως να κάνεις και εχθρούς και μπορεί να κάνεις σχέση με γυναίκα η οποία να σε βλάψει ηθικά και υλικά. Αν μπαίνεις στο παλάτι με όργανα και μουσικές κάποιος στενός σου συγγενής θα πεθάνει. Αν δεις ότι καίγετε το παλάτι μεγάλη συμφορά για τον τόπο σου. Αν κτίζεις παλάτι, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια για κάτι που ετοιμάζεις. Αν σε διώχνουν από παλάτι, ή θα εξευτελιστείς ή θα χωρίσεις και θα φταίει η συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και δεις ότι καταστρέφεις ένα παλάτι αποτυχίες φοβερές στα ερωτικά σου.

Παναγία:
Αν βλέπεις ότι έρχεται μπροστά σου η Παναγία πάρε θάρρος για τη ζωή σου και για τις δυσκολίες σου γιατί θα απαλλαγείς από θλίψεις και βάσανα. Αν είσαι ελεύθερη θα παντρευτείς ένα πολύ καλό άντρα που ούτε καν το φανταζόσουνα. Γενικά είναι ένα πολύ καλό όνειρο για όσους έχουν προβλήματα.

Πανεπιστήμιο/φοιτητής:
Αν βλέπεις ότι είσαι φοιτητής και μπαίνεις στο πανεπιστήμιο θα περάσεις εμπόδια μέχρι να επιτύχεις αυτό που θέλεις αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Αν απλώς κοιτάς το πανεπιστήμιο, οι σκέψεις που κάνεις είναι σωστές για αυτό μην ακούς τις συμβουλές κανενός.

Παπούτσια:
Αν βλέπεις ότι φοράς παπούτσια παλιά πρόσεχε την φτώχεια σου γιατί είσαι υπεύθυνος για αυτό, αν είναι σχισμένα κάτι κακό θα κάνεις και θα κατηγορηθείς. Αν έχουν λάσπες άνθρωποι οι οποίοι ωφελήθηκαν από σένα θα σε βλάψουν. ΑΝ φοράς καινούρια παπούτσια θα έχεις καλή τύψη στις δουλειές σου, υγεία και εκτίμηση από τον κόσμο.Αν όμως σε στενεύουν τα παπούτσια περίμενε μεγάλες στεναχώριες, εχθρούς, απώλειες χρημάτων, αν αγοράζεις παπούτσια θα πετύχεις αυτό που θέλεις αλλά με βάσανα πολλά.

Παράθυρο:
Αν βλέπεις ότι το σπίτι σου δεν έχει παράθυρα, μεγάλες οικονομικές στεναχώριες θα έχεις, αν όμως έχει γύρο γύρο παράθυρα θα πετύχεις στη δουλειά σου και θα έχεις ηθικές ικανοποιήσεις. Αν βλέπεις ένα παράθυρο στο δωμάτιο σου και να είναι ανοιχτό κάποιος θα σε βοήθησε να αποκτήσεις μια δημόσια θέση ή να πετύχεις στη δουλειά σου κάτι ακατόρθωτο. Αν είναι όμως είναι κλειστό αυτόν που υπολόγιζες ότι θα σε βοηθήσει θα σε απογοητεύσει. Αν βλέπεις ότι βγαίνεις από το παράθυρο αντί από την πόρτα, η ερωτική σχέσει που υπολόγιζες ότι θα είχε καλό μέλλον θα τελειώσει άσχημα. Αν πέφτεις από το παράθυρο ή σε ρίχνει άλλος, πρόσεχε και θα μπλεχτείς σε υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος και θα βγεις χαμένος ή θα πάρεις προσβολές από άτομα που αγαπάς.

Πατέρας:
Αν βλέπεις τον πατέρα σου νεκρό ενώ είναι ζωντανός θα σε συκοφαντήσουν και θα πάρεις μεγάλες στεναχώριες για αυτό. Αν είσαι ανύπαντρος και βλέπεις ότι είσαι πατέρας με παιδιά θα φορτωθείς μεγάλα βάσανα, αν ο πατέρας σου είναι νεκρός και τον βλέπεις νεκρό ή ζωντανό ή ότι προσπαθεί να σε πα΄ρει μαζί του ή ατύχημα θα σου συμβεί ή θάνατος στην οικογένεια. Αν βλέπεις πολλούς ανθρώπους και τους θεωρείς όλους δικούς σου πατέρες θα σε προστατεύσει άτομο και θα ωφεληθείς πολύ.

Περιστέρι:
Αν βλέπεις περιστέρι να πετάς έχεις την ευλογία του Θεού και θα προκόψεις σε ότι και να κάνεις. ΑΝ το περιστέρι είναι μαύρο θα κοπιάζεις πολύ για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αν βλέπεις πολλά λευκά περιστέρια να πετάνε μαζί θα φύγουν τα εμπόδια σου και θα έχεις ερωτικές επιτυχίες. Αν πιάνεις περιστέρι στα χέρια σου θα έχεις καλή οικογενειακή ζωή, αν όμως το σφάζεις πρόσεχε γιατί εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο και θα μετανιώσεις για αυτό. Αν τα περιστέρια μεταφέρουν νέα σαν αγγελιαφόροι θα απαλλαγείς από στεναχώριες και θα έχεις μεγάλη επιτυχία σε νέα σου δουλειά. Αν μαδάς περιστέρι, θα είσαι δυστυχισμένος για τα κακά που θα κάνεις του κόσμου. Αν βλέπεις περιστερώνα θα κάνεις καλή οικογένεια, ή θα κάνεις ερωτική σχέση για την οποία θα πονέσεις πολύ.

Πηγάδι:
Αν δεις καθαρό πηγάδι και το νερό να πίνετε οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις καλά κέρδη, αν όμως το νερό είναι θολό πρόσεξε γιατί θα έχεις πολλά εμπόδια στη δουλειά σου. Αν παίρνουνε νερό από δικό σου πηγάδι, θα πάθεις ζημιές. Αν παίρνεις εσύ νερό από το πηγάδι θα μάθεις ένα πολύ ευχάριστο νέο για υποθέσεις σου και αν είσαι ανύπαντρη θα έχεις μια πολύ καλή τύχη. Αν πέφτεις σε πηγάδι και πνίγεσαι ατύχημα θα σου συμβεί.Αν σωθείς, κάποιος φίλος σου θα σου κάνει μεγάλο κακό.Αν το πηγάδι είναι ξερό οικονομικές στεναχώριες, αν σκάβεις όμως να κάνεις πηγάδι να έχεις υπομονή γιατί οι δουλειές σου θα πετύχουν αλλά κάπως αργά.






-- Ρ --


Ραντίζω:
Αν ραντίζεις κάποιον με καθαρό νερό, κάποιος άνθρωπος σε ευγνωμονεί και πιθανόν να σε κάνει συνέταιρο του και θα κερδίσεις πολλά λεφτά. Αν σε ραντίζει άλλος πάλι θα ωφεληθείς από κάποιον άνθρωπο ή θα έχεις βοήθεια μεγάλη και καλές ειδήσεις. Αν σε ραντίζει γυναίκα θα ερωτευτείς πολύ δυνατά, αν σε ραντίζουν με αγιασμό μεγάλες χαρές σε περιμένουν.

Ρύζι:
Aν είσαι γυναίκα και βλέπεις ρύζι για ένα μυστικό σου θα μάθεις κάτι ευχάριστο ή αν πουλάς ρύζι σε κάποιον θα δώσεις μεγάλη χαρά.Αν τρως ρύζι θα έχεις μεγάλη εκτίμηση από τον κόσμο και πολλά καλά στην οικογένεια σου.Αν όμως είναι ωμό και το τρως ό κόσμος δεν σε έχει σε υπόληψη.Αν μαγειρεύεις ρύζι, θα σε υπερασπιστούν άτομα για κάποια λάθη που έχεις κάνει.






-- Σ --


Σεισμός:
Αν δεις ότι γίνετε σεισμός πρόσεξε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου ή κάτι κακό θα συμβεί ή αν έχεις κάποιο δικαστήριο μπορεί να χάσεις την δίκη. Αν ο σεισμός κατέστρεψε το σπίτι σου θα σε βλάψουν κάποιοι εχθροί σου. Αν ο σεισμός καταστρέφει όλη την πόλη κάτι κακό θα συμβεί στον τόπο σου. Αν είσαι παντρεμένη και νιώθεις απλά τον σεισμό, ο σύντροφος σου κινδυνεύει να πάθει κακό. Αν είσαι ανύπαντρη, πρόσεχε γιατί ο κόσμος σε κατηγορεί, αν από σεισμό καταστρέφετε νεκροταφείο ξέχασες τις ψυχές των νεκρών και πρέπει κάτι να κάνεις για αυτό. Αν γκρεμίζεται εκκλησία από σεισμό θα σε βρουν μεγάλες στεναχώριες και μετά θα έρθουν τα καλά που περιμένεις. Αν από τον σεισμό ανοίγει η γη θα αρρωστήσεις ή θα σε κατατρέξουν οι φίλοι σου.

Σημαία:
Αν βλέπεις σημαία θα έχεις καλές ειδήσεις για υπόθεση που αγωνιάς. Αν την κρατάς την σημαία, και είσαι άντρας προαγωγή θα έχεις και τιμές. Αν είσαι όμως γυναίκα πρόσεξε γιατί θα σε κοροϊδεύουν για την επιπολαιότητα σου. Αν όμως άλλος κρατάει την σημαία το όνειρο έχει σημασία για εκείνον. Αν η σημαία κυματίζει σου σπίτι σου ή σε άλλο κτίριο θα έχεις πολλές διασκεδάσεις. Αν ή σημαία είναι ξένης χώρας κάποιο πρόβλημα θα έχει η χώρα σου.

Σιτάρι:
Αν βλέπεις πολύ σιτάρι, φίλοι σου θα σου φέρουν καλές ειδήσεις, αν αλέθεις εσύ σιτάρι ευχάριστη ερωτική περιπέτεια θα έχεις. Αν τρως σιτάρι ευχάριστες διακοπές θα κάνεις, αν είναι ωμό τότε θα έχεις στεναχώρια ή και θάνατο φίλου σου.Αν σπέρνεις σιτάρι ή θερίζεις ή καλλιεργείς μπορεί τώρα να κοπιάζεις αλλά θα ανταμειφθείς πολύ για αυτό.

Σκορπιός:
Αν βλέπεις σκορπιό πρόσεξε γιατί έχεις πολλούς εχθρούς οι οποίοι χρησιμοποιούν κακούς τρόπους για να σε βλάψουν. Αν σε δαγκώσει σκορπιός κάποιος εχθρός σου θα σε βλάψει οικονομικά και ηθικά για το οποίο θα υποφέρεις χρόνια.

Στάχτη:
Αν βλέπεις στάχτες κάποιος θα σου στείλει ένα γράμμα με πολύ άσχημα νέα. Μπορεί όμως να σημαίνει ότι δεν φέρεσαι σωστά και η συμπεριφορά σου είναι άσχημη και θα κάνεις πολλούς εχθρούς. Αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς πολύ μεγάλο άντρα. Αν ρίχνεις στάχτες σε κάποιον άλλο, πρόσεξε γιατί είσαι απατεώνας.

Στέφανα:
Αν βλέπεις ότι στεφανώνεις κάποιον, κάποιος θα ζητήσει την βοήθεια σου και πρέπει να του την δώσεις ή σε κάποιον άνθρωπο που έκανες καλό θα φανεί αχάριστος.Αν δεις ότι σε στεφανώνουν, με λουλούδια θα ακούσεις πράγματα ευχάριστα ή ίσως και προαγωγή και αν είσαι ανύπαντρος καλό γάμο.Αν σου βάζουν στο κεφάλι στέφανο από ελιά και είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο με ωραία και καλή γυναίκα.Αν το στεφάνι είναι με αγκάθια θα σου κάνουν μεγάλο κακό οι εχθροί σου. Αν είναι από χρυσό, επιτυχία στις δουλειές σου καλούς και ειλικρινείς φίλους. Αν είναι από δάφνη, σημαίνει ασθένεια.

Στήθος:
Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι έχεις πλούσιο και ωραίο στήθος, ο κόσμος σε αγαπά και σε θαυμάζει. Αν βλέπεις ότι το στήθος σου είνα άσχημο και αδύνατο θα κατηγορηθείς για κάτι,ή θα στεναχωρηθείς για κάτι. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι έχεις στήθος γυναίκας πρόσεχε γιατί είσαι δειλός και τεμπέλης και θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Αν δεις ότι χτυπήθηκες στο στήθος θα έχεις καινούρια ερωτική σχέση, αν όμως έχουν πληγές θα αρρωστήσεις. Αν δεις ότι έχεις πολλά στήθη πρόσεχε γιατί θα απατήσεις τον άντρα σου και θα μαθευτεί.

Σύκα:
Αν βλέπεις συκιά γεμάτη με σύκα θα αποκτήσεις κάποια κέρδη αλλά με πολλούς κόπους, αν είναι ξεραμένη πρόσεχε γιατί θα χρεοκοπήσεις. Αν βλέπεις χαλασμένα σύκα πάνω στη συκιά πρόσεχε γιατί θα αποκτήσεις κέρδη με ατιμία και θα αποκαλυφθεί. Αν είναι σκουληκιασμένη θα χάσεις μια υπόθεση την οποία είχες σίγουρη ότι θα κερδίσεις. Αν τρως σύκα, αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και θα αποτύχεις.Αν αγοράζεις σύκα οι ιδέες κάποιου προσώπου θα σε ωφελήσουν πολύ για να αποκτήσεις κέρδη. Αν ανεβαίνεις στη συκιά για να κόψεις σύκα για να φας, πρόσεξε γιατί από την τεμπελιά σου θα χάσεις πολλά. Αν προσφέρεις σύκα σε γυναίκα πρόσεξε γιατί από τον έρωτα της θα καταστραφείς.

Σφάζω:
Αν δεις ότι σε σφάζουν θα χάσεις κάποιον στενό συγγενή ή φίλο, αν είσαι γονιός και δεις ότι σε σφάζουν κάτι κακό θα πάθει κάποιο παιδί σου, αν είσαι ερωτευμένος/η θα σε προδώσει το ταίρι σου. Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη θα κάνεις κάτι κακό και θα χάσεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν εσύ σφάζεις κάποιον, μάσα στην οικογένεια σου θα γίνει κάποιος γάμος στον οποίο εσύ δεν θα είσαι σύμφωνος.

Σφήκες:
Αν δεις πολλές σφήκες μαζί στο σπίτι σου και είσαι ανύπαντρος θα κάνεις ένα πολύ κακό γάμο, αν είσαι παντρεμένος η γυναίκα σου θα μπλέξει με άσχημες παρέες και θα πάθει κακό. Αν σε τσιμπάνε οι σφήκες μεγάλες καταδρομές από τους εχθρούς σου. Αν τις δεις αλλού εκτός σπιτιού ή θα χάσεις αγαπημένο σου άτομο ή θα μπλέξεις με κακούς ανθρώπους και θα συκοφαντηθείς για λάθη άλλων.






-- Τ --


Ταβάνι:
Αν το ταβάνι του δωματίου σου το βλέπεις ψηλό και ωραίο, θα πραγματοποιηθούν οι ελπίδες σου, ή θα πάρεις προαγωγή. Ακόμα μπορεί να έχεις καλές ειδήσεις ή να σε επαινούν με τον χαρακτήρα σου. Αν είναι χαμηλό και σε πνίγει τότε θα συμβούν τα αντίθετα. Αν πέφτει και σε πλακώνει το ταβάνι θα ακούσεις κακολογίες για το άτομο σου άδικες, ή άνθρωποι που σου έχουν δανείσει λεφτά θα σου φερθούν άσχημα, ή αντίπαλοι σου θα σε πικράνουν στην δουλειά σου.

Τραπέζι:
Αν βλέπεις τραπέζι χαλασμένο μέσα στο σπίτι σου στενάχωρες μέρες σε περιμένουν, αν βλέπεις πολλά τραπέζια στολισμένα μέσα σε αυτό οικογενειακές χαρές και άφθονα αγαθά μέσα στο σπίτι σου.Αν στρώνεις τραπέζι ή το ξεστρώνεις θα συναντηθείς με πολλούς φίλους, θα πάρεις χαρά αλλά κατόπιν μεγάλη στεναχώρια. Αν δεις τραπέζι και λείπουν τα πόδια του, πρόσεχε γιατί θα χάσεις λεφτά.Αν δεις ότι κατασκευάζεις τραπέζια θα καταφέρεις στη ζωή σου ότι επιθυμείς, αν όμως τα καταστρέφεις πρόσεχε γιατί θα σε καταστρέψουν οι φίλοι σου.

Τρέχω:
Αν βλέπεις ότι τρέχεις εσύ και οι δικοί σου θα μάθετε κάποια νέα από κάποιο μακρινό αγαπητό πρόσωπο. Αν βλέπεις ότι τρέχεις με φόβο, σημαίνει ότι προσπαθείς να νικήσεις τους εχθρούς σου και να απαλλαγείς από την στεναχώρια σου.Αν δεις ότι τρέχεις γυμνός δικοί σου άνθρωποι θα σε εξαπατήσουν.Αν δεις κόσμο πολύ να τρέχει φοβερές ταραχές και ξαφνικές ζημιές θα έχεις.Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι παραβγαίνεις στο τρέξιμο με κάποιον θα χωρίσεις από τον εραστή σου, ή θα απατήσεις τον άντρα σου, ή θα σε κακολογήσουν για τις ηθικές σου αξίες δικαιολογημένα. Αν τρέχουνε ζώα κάποιο κίνδυνο θα περάσεις.

Τριαντάφυλλο:
Αν βλέπεις τριαντάφυλλο ωραίο και με όμορφο χρώμα και είσαι ανύπαντρος θα έχεις μια σχέση ερωτική που θα καταλήξει σε ένα καλό γάμο. Αν το μυρίζεις και είναι και χρώματος κόκκινο θα σου κάνουν πολλές προτάσεις γάμου και θα είναι δική σου επιλογή πλέον ο γάμος. Αν είναι μαραμένο θα συμβούν τα αντίθετα.Αν κόβεις τριαντάφυλλα κάποιος θα σε αγαπήσει και εσύ θα αδιαφορήσεις. Αν αγκυλώνεσαι την ώρα που τα κόβεις θα αγαπήσεις εσύ και δεν θα σε αγαπήσουν. Αν μαδάς το τριαντάφυλλο και το καταστρέφεις οι ερωτικές σου υποθέσεις που κρατάς κρυφές θα μαθευτούν και θα γίνει σκάνδαλο. Αν δεις στεφάνι από τριαντάφυλλα σε περιμένουν πολλά ευχάριστα, αν στεφανώνεις όμως εσύ κάποιον με αυτό θα αρρωστήσει. Αν αυτός που στεφανώνεις είναι άρρωστος θα πεθάνει.






-- Υ --


Υπηρέτης:
Αν είσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και βλέπεις στον ύπνο σου ότι έγινες υπηρέτης πρόσεξε γιατί θα χάσεις πολλά από τα υπάρχοντα σου.Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και βλέπεις ότι γίνεσαι υπηρέτρια στο σπίτι σου θα έρθουν πολλά βάσανα.Αν είσαι ανύπαντρη θα σε αφήσει ο εραστής σου, αν είσαι πολύ φτωχός και γίνεις υπηρέτης στον ύπνο σου θα αποκτήσεις περιουσία. Αν δεις ότι έχεις ωραία υπηρέτρια στο σπίτι σου, όλα θα πάνε καλά και στην δουλειά σου και στο σπίτι σου. Αν όμως είναι άσχημη να είσαι σίγουρος/η ότι δεν έχεις καλούς φίλους και θα σε βλάψουνε κάποια στιγμή.

Υπνοβάτης:
Αν δεις ότι είσαι υπνοβάτης ή βλέπεις άλλον να υπνοβατεί και είσαι ανύπαντρος ο γάμος που θα κάνεις δεν θα είναι από αγάπη.

Υπόγειο:
Όπως και να δεις το υπόγεια, αν είσαι μέσα κ.τ.λ είναι κακό.Σημαίνει συνήθως υλικές καταστροφές, ασθένεια και γενικά καταστάσεις οι οποίες θα πάθεις και θα στεναχωρεθείς.






-- Φ --


Φαγητό:
Αν βλέπεις στον ύπνο σου ότι ετοιμάζεις φαγητό για άλλους θα αποτύχεις στη εργασία σου και θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια. Αν το φαγητό σου καεί θα χαλάσεις μια πολύ δυνατή φιλία.Αν ετοιμάζουν άλλοι φαγητά για να φας εσύ θα σου συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο.Αν ετοιμάζεσαι για γάμο και δεν έχεις τον γαμπρό περίμενε ένα πολύ καλό συνοικέσιο με λαμπρό γάμο.

Φαγούρα:
Αν είσαι ανύπαντρη και βλέπεις ότι έχεις φαγούρα στο σώμα σου θα παντρευτείς σύντομα και θα έχεις και πολλά πλούτη αλλά δεν θα είναι και τόσο έντιμα.Αν έχεις φαγούρα σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος του σώματος σου, θα πάθεις κάτι κακό το οποίο θα περάσει πολύ γρήγορα, και αν ξεκινάς καινούρια δουλειά θα απολαύσεις πολλά κέρδη.

Φάντασμα:
Αν δεις φάντασμα με φορέματα μαύρα, πράσινα ή κίτρινα και άσχημο κάποιο δυστύχημα θα γίνει στην οικογένεια σου, ή θα σε εγκαταλείψει ο σύζυγος σου ή ο εραστής σου.Αν είναι ωραίο το φάντασμα με άσπρο ή κόκκινο φόρεμα καλότυχος θα είσαι στη ζωή σου.Αν δεις ότι ο ίδιος είσαι φάντασμα, πρόσεχε γιατί οι φοβίες σου και οι καχυποψίες σου είναι γελοίες.Αν το φάντασμα είναι αλυσοδεμένο θα ανακαλύψεις κάποιο κακό που έγινε και με αυτό θα βοηθήσεις κάποιους που υποφέρουν.

Φιλώ:
Αν βλέπεις ότι φιλάς κάποιον στο πρόσωπο τότε σημαίνει ότι έχεις θάρρος και τόλμη και τις υποθέσεις σου θα τις φέρεις εις πέρας θαυμάσια.Αν είσαι άντρας και σε φιλάει γυναίκα θα έχεις ερωτικές επιτυχίες, αν σε φιλάει εχθρός σου μάλλον αυτός θα έχει θάνατο.Αν φιλάς την μητέρα ή τον πατέρα σου που έχει ήδη πεθάνει θα χάσεις στενό σου συγγενή. Αν σε φιλούν αυτοί πρόσεχε γιατί θα χάσεις την περιουσία σου, αν σε φιλάν τα παιδιά σου θα έχεις υγεία και θα προκόψεις στις εργασίες σου.Αν φιλάς χέρι γυναίκας θα κάνεις μια πολύ δυνατή φιλία.Αν φιλάς συγγενή ή φίλο σου που είναι μακριά θα πάρεις πολύ ευχάριστα νέα. Αν φιλάς κάποιον ερωτικά παρ'όλες τις στεναχώριες σου σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις.Αν φιλάς κάποιον στο μάγουλα ή σε φιλά πρόσεχε γιατί θα σε προδώσουν.

Φόβος:
Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι φοβάσαι πρόσεχε γιατί κινδυνεύει η υπόληψη σου, αν είσαι στο σκοτάδι και φοβάσαι ή στην ερημιά οι φίλοι σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Αν δεις ότι συμβαίνει κάτι στον ύπνο σου και είναι δικαιολογημένος ο φόβος σου έχεις αρκετούς εχθρούς και δεν τους γνωρίζεις.

Φυλακή:
Αν δεις φυλακή μεγάλες στεναχώριες θα περάσεις, αν είσαι όμως μέσα σύντομα θα απαλλαγείς από μεγάλα βάσανα.Αν δεις ότι βγαίνεις από την φυλακή θα περάσεις κάποιο κίνδυνο σοβαρό αλλά θα σωθείς. Αν δεις ότι φυλακίζεις κάποιον θα αρρωστήσεις. Αν είσαι άρρωστος και βλέπεις ότι μπαίνεις φυλακή η ασθένεια σου θα σε ταλαιπωρήσει. Αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις ότι φυλακίζεσαι να είσαι σίγουρη ότι ο άντρας σου σε απατά, αν είσαι ανύπαντρη θα κάνεις ένα καλό γάμο.

Φως:
Αν το σπίτι σου είναι πλημμυρισμένο από φως θα κάνεις επαγγελματικό ταξίδι από το οποίο θα κερδίσεις πολλά. Ακόμη σημαίνει πως το σπίτι σου θα περάσει πολλές χαρές και ευτυχισμένες μέρες.Αν δεν είναι καλοφωτισμένο όταν μπαίνεις μέσα, πρόσεξε γιατί κάνεις ανοησίες.Αν είναι σκοτάδι και δεν βρίσκεις φως να ανάψεις πολλά ατυχήματα και μεγάλες στεναχώριες θα πάθεις. Αν δεις ότι ενώ είναι φωτισμένο ξαφνικά σβήνει το φως άσχημα νέα για ένα φίλο σου θα μάθεις. Αν βλέπεις ότι το φως έρχεται από τον ουρανό, αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά και γενικά θα έχεις βοήθεια από παντού και Θεία βοήθεια.Αν είναι σκοτάδι και ξαφνικά όλα λάμψουν θα απαλλαγείς από τα βάσανα σου, αν δεις ότι από φως γίνετε σκοτάδι θα συμβεί το αντίθετο.






-- Χ --


Χαλάζι:
Αν δεις ότι πέφτει χαλάζι μεγάλη στεναχώρια θα περάσεις σύντομα.Συνήθως είναι λασπολογίες ή δυσάρεστα νέα θα μάθεις από το παιδί σου, ή ανταγωνιστές θα σε βλάψουν ή αν είσαι γεωργός θα πάθουν ζημιές οι καλλιέργειες σου.

Χειμώνας:
Αν είναι χειμώνας και ονειρευτείς ότι είναι χειμώνας με κάποιον θα τσακωθείς πολύ άσχημα. Αν είναι άλλη εποχή και εσύ ονειρευτείς χειμώνα στη δουλειά σου θα έχεις πολλά εμπόδια εκτός αν είσαι γεωργός που σημαίνει θα πάνε καλά οι δουλειές σου.

Χελώνα:
Αν βλέπεις χελώνα να είσαι σίγουρος ότι αργείς πολύ να κάνεις τις δουλειές σου και εξαιτίας της αργοπορίας σου θα χάσεις τα πάντα.Αν τρως χελώνα ή την κρατείς στα χέρια σου θα κοπιάσεις πολύ και τα κέρδη σου θα είναι λίγα.

Χήνα:
Αν βλέπεις χήνα προαγωγή θα έχεις,αν είσαι έγκυος θα γεννήσεις παιδί το οποίο θα γίνει διάσημο. Αν ακούς χήνες να φωνάζουν θα πάρεις κάποιο βραβείο.Αν βλέπεις ότι σφάζεις χήνα θα πάρεις σπουδαία νέα από εκεί που δεν το περίμενες.Αν δεις ότι τρως χήνα θα είσαι πολύ δραστήριος και θα αποκτήσεις μεγάλα κέρδη και θα κάνεις μια πολύ καλή ζωή. Αν βλέπεις πολλές χήνες μεταξύ τους και μαλώνουν θα δυσαρεστηθείς από κάποιους φίλους σου.

Χήρα/Χήρος:
Αν είσαι ανύπαντρος και δεις στον ύπνο σου ότι έμεινες χήρος θα παντρευτείς πολύ γρήγορα, αν είσαι παντρεμένος πρόσεχε γιατί θα χωρίσεις και θα είναι άδικος χωρισμός. Αν είσαι χήρος και βλέπεις στον ύπνο σου ότι πάλι είσαι χήρος θα σου κάνουν προξενιό το οποίο θα δεχθείς και θα είναι αποτυχία. Αν είσαι παντρεμένη και μείνεις χήρα ο άντρας σου θα έχει μακροζωία και θα περάσεις ωραία ζωή μαζί του.Αν είσαι ανύπαντρη και δεις ότι έμεινες χήρα θα χωρίσεις από ερωτική σχέση. Αν είσαι χήρα ή ζωντοχήρα και δεις ότι είσαι χήρα μάλλον για την υπόλοιπη ζωή σου θα μείνεις μόνη.

Χορός/Χορεύω:
Αν βλέπεις ότι χορεύεις μόνος σου ή με άλλους στο σπίτι σου περίμενε περισσότερα κέρδη από ότι υπολόγισες στις επιχειρήσεις σου.Αν χορεύουν τα παιδιά σου ή συγγενείς σου, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και πολλά υλικά κέρδη. Αν είσαι άρρωστος όμως ή στην οικογένεια σου υπάρχει άτομο που ασθενεί και βλέπεις ότι χορεύεις, περίμενε άσχημα νέα για την υγεία σου ή την δική του. Αν βλέπεις να γίνετε χορός οπουδήποτε με μουσικά όργανα, θα χάσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο.ΑΝ χορεύεις στο θέατρο και φοράς θεατρική ενδυμασία και είσαι φτωχός θα πλουτίσεις , αν είσαι πλούσιος θα πάθεις ατυχήματα στις εργασίες σου και θα φτωχύνεις.

Χριστός:
Αν δεις τον Χριστό να έρχεται προς εσένα με γλυκό ύφος θα έχεις χαρά, ευτυχία, επιμονή και θάρρος σε ότι θελήσεις να κάνεις.Αν είσαι γυναίκα θα έχεις παρηγοριά στις στεναχώριες σου, αν είσαι ανύπαντρη θα παντρευτείς καλό και άξιο άντρα και θα έχεις πολύ καλό μέλλον, αν είσαι άρρωστος σύντομα θα θεραπευτείς. Αν όμως δεις τον Χριστό θυμωμένο και εξαγριωμένο, σημαίνει ότι έχεις κακή διαγωγή και περίμενε συμφορές και δυστυχήματα.Αν σε ευλογεί θα έχεις γαλήνη και ευτυχία στο σπίτι σου,αν ακούς μόνο την φωνή του έκανες πολλά κακά και προσπάθησε να εξιλεωθείς.Αν ονειρευτείς ότι βλέπεις την εικόνα Του θα πάρεις καλές ειδήσεις και οι υποθέσεις σου θα πάνε καλά, αν είσαι ανύπαντρος/η με πολύ καλό σύντροφο θα παντρευτείς. Αν βλέπεις ότι προσεύχεσαι σε Αυτόν κάποιος άρρωστος συγγενή σου θα γίνει καλά. Αν δεις ότι τον βλαστημάς πρόσεχε γιατί θα δυστυχήσεις.

Χωρισμός:
Αν δεις ότι χωρίζεις την γυναίκα σου ή τον άντρα σου, θα έχεις σοβαρά προβλήματα στην δουλειά σου. Αν δεις ότι σε χωρίζει το ταίρι σου πρόσεξε γιατί μπορεί να σε απατά.Αν βλέπεις άλλο αντρόγυνο να χωρίζει θα ακούσεις δυσάρεστα νέα για αυτό το ζευγάρι.






-- Ψ --


Ψαλίδι:
Αν βλέπεις ψαλίδι κάποιοι που νόμιζες φίλοι σου θα σε λασπολογήσουν, αν βλέπεις ότι κόβεις με ψαλίδι, κάτι θα χάσεις.Αν είσαι ανύπαντρη και κόβεις με αυτό θα μαλώσεις με τον φίλο σου, αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις το ίδιο θα ακούσεις άσχημα λόγια για τον άντρα σου.Αν δεις το ψαλίδι να είναι σκουριασμένο ή χαλασμένο θα έχεις πολλά βάσανα, αν κρατάς όμως ολοκαίνουριο ψαλίδι σε περιμένει μεγάλη χαρά και απροσδόκητα κέρδη.

Ψάλτης:
Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάλλεις πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί πολλοί θα σε μισήσουν. Αν ψάλλει κάποιος άλλος κάτι κακό θα σου κάνει και θα πονέσεις. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και δεις ότι παντρεύεσαι ψάλτη ή ότι ερωτοτροπείς μαζί του μεγάλη δυστυχία θα σε βρει.

Ψάρια:
Αν δεις ότι ψαρεύεις,ή αγοράζεις ή τρως μεγάλα ψάρια σε περιμένει μεγάλη προκοπή στις δουλειές σου, αν όμως τα ψάρια είναι μικρά με πολλή στεναχώρια θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Αν τα ψάρια που ψαρεύεις είναι πολύχρωμα πρόσεξε γιατί κάποιοι θέλουν να σε εξαπατήσουν, αν όμως είσαι ασθενής και βλέπεις ότι ψαρεύεις χρωματιστά ψάρια τότε σημαίνει υγεία. Αν τα ψάρια είναι νεκρά και επιπλέουν στην θάλασσα πρόσεχε γιατί ματαιοπονείς. Αν τα ψάρια σπαρταρούν αυτό που έχεις βάλει στο νου σου θα το καταφέρεις οπωσδήποτε αλλά με μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία και κόπους. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και βλέπεις ότι ψαρεύεις μεγάλο ψάρι θα παντρευτείς άντρα με πολλά αξιώματα και πολλά λεφτά. ΑΝ βλέπεις τα ψάρια να βγαίνουν στην στεριά είναι άσχημα νέα. Ψάρια ψημένα είναι ζημιές και απώλειες.

Ψέματα:
Αν δεις στον ύπνο σου ότι λες ψέματα πρόσεχε γιατί θα ψευδομαρτυρήσεις για αθώο άτομο. Αν δεις ότι λένε ψέματα γνωστοί σου, θα πάθουν μεγάλες συμφορές, αν κάποιος άλλος λέει σε σένα ψέματα θα δανειστεί από σένα χρήματα και δεν θα στα επιστρέψει.Αν είναι γυναίκα που σου λέει ψέματα, το αίσθημα της για σένα θα είναι ψεύτικο. Αν εσύ λες ψέματα σε γυναίκα δεν έχεις καλούς σκοπούς για την σχέση σας, θα προσπαθήσεις να την βλάψεις αλλά στο τέλος θα γίνει το αντίθετο.

Ψυχή:
Αν δεις ότι η ψυχή σου βγαίνει και πηγαίνει στους ουρανούς, σε μεγάλη υπόληψη σε έχει ο κόσμος και θα αποκτήσεις πολλούς φίλους και πολλές δόξες. Αν η ψυχή σου πάει στο σκοτάδι πρόσεξε την συμπεριφορά σου πρόσεξε γιατί ο εγωισμός σου θα σε καταστρέψει.






-- Ω --


Ώρα/ρολόι:
Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή λογαριάζεις τις ώρες γιατί δεν περνούν ή τι ώρα είναι θα περάσεις στεναχώριες οι οποίες θα ε΄ναι προσωρινές. Αν βλέπεις ρολόι το οποίο εργάζεται σωστά οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουνε πολύ επιτυχία, αν δεις ότι είναι σταματημένο θα συμβεί το αντίθετο. Αν φοράς ρολόι με αλυσίδα και είναι ακριβό θα σου δοθεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν όμως είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο.Αν δεις ότι προσπαθείς να φτιάξεις ρολόι χαλασμένο η δουλειά σου για την οποία κοπιάζεις πολύ θα σου δώσει απογοητεύσεις. Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι θα χάσεις κάτι προσωπικό σου και θα λυπηθείς, αν πουλάς ρολόγια θα έχεις μια ευχάριστη είδηση από αγαπητό σου πρόσωπο. Αν χαρίζεις ρολόι σε ξένο άτομο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, αν το χαρίζεις σε γνωστό σου κάποιο άτομο θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα πάρεις πολύ μεγάλη στεναχώρια.Αν κοιτάς το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει ξαφνικά, πρόσεξε γιατί χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις για την καρδιά σου.

Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook. http://www.facebook.com/MysteriesSelides

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

http://mastorakiaonline.blogspot.gr/2013/08/blog-post_20.html
  devicedoctors