Laman

ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ . ΑΛΛΑ…


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ: «ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ… ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ»!

Εγώ ένα πράγμα έχω να λέω για την Ρωσία, τον Ορθόδοξο Γίγαντα της Ανατολής (ή για κάποιους άλλους «Κόκκινη Αρκούδα», όπως αρέσκονται να την λένε).

Πως οι Ρώσοι, το Ξανθό Γένος δλδ., είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Υπερδύναμη του κόσμου που θα σταθεί στο πλάι της Ελλάδας ΜΑΣ την κρίσιμη ώρα! Και αυτό για πάρα πολλούς λόγους.

Όπως για τον λόγο που ότι η Ρωσία είναι η ΠΡΩΤΟΤΟΚΗ ΚΟΡΗ της Ελλάδας! Αυτό, γιατί η Ρωσία πήρε την Ορθόδοξη Πίστη από το Ελληνικό Βυζάντιο, αλλά και τα Γράμματα (το Αλφάβητο κτλ.). Και έτσι υπάρχει μία σχέση αιώνια ανάμεσα στα δύο Έθνη, που ’ναι η σχέση της ΜΑΝΑΣ-Ελλάδας και της ΚΟΡΗΣ-Ρωσίας!

Δεσμοί δλδ. Αίματος και Πνεύματος από πολλούς-πολλούς αιώνες, που θα διαρκέσουνε για πάντα, γιατί Ελλάδα και Ρωσία έχουνε ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ… Δλδ. ένας άλλος λόγος που βασικά Ελλάδα και Ρωσία είναι πάντα μαζί είναι αυτός των Εθνικών τους συμφερόντων, που ταυτίζονται.

Πρέπει έτσι να μαθαίνουμε και τι είπε η Θρησκευτική Παράδοση του Ρωσικού Έθνους.

Αυτό, γιατί εκτός που μας συνδέουνε πολλά-πολλά-πολλά πράγματα, έχουνε κι οι Ρώσοι Αδελφοί ΜΑΣ πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες προφητείες για αυτά που είναι να γίνουνε στο Μέλλον. Και αυτές τις προφητείες καλό είναι να τις μελετήσουμε, λιγουλάκι έστω, για να ξέρουμε ποιον δρόμο τραβάμε!

Φυσικά οι Εχθροί μας (των Ελλήνων και των Ρώσων), οι Τσιφούτηδες σιωνιστές και οι Μόγγολοι υπάνθρωποι, προσπαθούνε με διάφορα «κολπάκια» να μας κάνουνε να αγνοούμε την Παράδοσή ΜΑΣ!

Μας κατηγορούνε π.χ. για «ρατσιστές», «ναζιστές» κτλ., γιατί εμείς λέμε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!…
Μα αυτοί οι ίδιοι (δλδ. οι σιωνιστές και οι «γκρίζοι λύκοι») είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ Εχθροί Ελλάδας-Ρωσίας-Ορθοδοξίας!!! Γι’ αυτό εμείς απαντάμε: Ελλάς-Ρωσία-Συμμαχία, Κάτω το Ισραήλ και η Τουρκία!

Ένας πολύ-πολύ σπουδαίος προφήτης Γέροντας (Στάρετς στα ρώσικα) ήτανε ο Άγιος Αριστοκλής της Μόσχας, Αθωνείτης καλόγερος, που η Ιερή Μνήμη του τιμάται κάθε 24 Αυγούστου (μέρα μνήμης και του δικού μας Πατροκοσμά του Αιτωλού). Νάτα εδώ πέρα μερικά βιογραφικά του στοιχεία.

Κατά κόσμον λεγότανε Αλέξιος Αμβρόσιμωφ και γεννήθηκε το 1846 σε μια πόλη στα Ουράλια, το Όρενμπουργκ.

Παντρεύτηκε νέος, αλλά πέθανε το 1876 η κακομοίρα η γυναίκα του, πολύ μικρή, και τότε ο Ρώσος αυτός συγκλονίστηκε… Βρήκε όμως τον δρόμο του Θεού και έφυγε για το Άγιον Όρος. Εκεί πέρα έγινε καλόγερος.

Το 1880 εκάρη μοναχός και πήρε το νέο του όνομα: Αριστοκλής. 100% Ελληνικό δλδ., όπως και τα περισσότερα των Ρώσων Αγίων, μοναχών κτλ.

Ύστερα έμεινε κάμποσα χρόνια εκεί, στο Περιβόλι της Παναγίας, πήγε μετά στην Μόσχα, ξαναγύρισε στο Άγιον Όρος και στο τέλος ξαναπήγε πίσω στην ρώσικη μεγαλούπολη. Εκεί πέρα έζησε και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ήτανε προφήτης και θαυματουργός, γιατί είχε χαρίσματα μεγάλα απ’ τον Χριστό.

Τον είπανε Άγιο της Μόσχας, κι όχι άδικα.

Κοιμήθηκε για πάντα το 1918, 24 Αυγούστου, γι’ αυτό και τον γιορτάζουνε την ημερομηνία αυτή.
Άγιος έγινε από το ρώσικο Πατριαρχείο το 2001.

Σήμερα απ’ τα κόκκαλά του γίνονται, λένε, ακόμα θαύματα και το λείψανό του ευωδιάζει… Πάμε τώρα να δούμε κάποιες πολύ σημαντικές προφητείες του Αριστοκλή, του Ρώσου Γέροντα!

Είπε φοβερά και τρομερά πράγματα, που αφορούνε στις μέρες που ήρθανε μετά την κοίμησή του, αλλά και στους δικούς μας τους σημερινούς καιρούς. Τα παρακάτω που είπε ο Στάρετς Αριστοκλής είναι φυσικά για τον ΑΘΕΟ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ κομμουνισμό, που πήγε επίτηδες (σαν όργανο του Σατανά) να καταστρέψει την Ορθοδοξία στην Ρωσία!

Και ευτυχώς που ήτανε όλα τα χαλεπά εκείνα χρόνια η Ελλαδίτσα ΜΑΣ και κράτησε Ζωντανή την ΜΟΝΗ Αληθινή Πίστη: την Ορθόδοξη!… Νάτα τα προφητικά λόγια του Γέροντα αυτουνού (στις αγκύλες τα σχόλια της Σόνιας):

«Ένα κακό σύντομα θα καταλάβει την Ρωσία και όπου θα πηγαίνει το κακό αυτό, ποτάμια αίματος θα ρέουν! Αυτό δεν είναι η ψυχή της Ρωσίας, αλλά ένα αντίθετό της… Δεν είναι μια ιδεολογία, ούτε φιλοσοφία, αλλά ένα πνεύμα από την Κόλαση…. Στις τελευταίες μέρες, η Γερμανία θα διαιρεθεί»! [Ε, έτσι δεν γίνανε τα πράγματα; Οι Εβραιομπολσεβίκοι πήγανε το 1917 να «φάνε» την Αγία Ορθόδοξη Ρωσία!...

Μα τελικά τα σπάσανε τα μούτρα τους! Γιατί η Πίστη είναι αιώνια, ενώ το παλιοσύστημα το δικό τους άντεξε μόλις 70 χρονάκια!

Και φυσικά η Γερμανία διαίρεθηκε σε «Δυτική» και σε «Ανατολική»...]. Άλλη προφητεία για τις διεθνείς εξελίξεις:

«Η Γαλλία δεν θα είναι τίποτα.

Η Ιταλία θα υποφέρει από φυσικές καταστροφές.

Η Βρετανία θα χάσει την Αυτοκρατορία της και όλες τις αποικίες της και θα φθάσει σχεδόν μέχρι την ολική καταστροφή, αλλά θα σωθεί από τις προσευχές ενθρονισμένων γυναικών»… [Κάπως έτσι δεν γίνανε; Φυσικά περιμένουμε και άλλα από αυτά στο μέλλον, όπως εκεί που λέει για φυσικές καταστροφές στην Ιταλία κτλ.].

Να και κάτι για την σιωνιστική Αμερική: «Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει»… [Μακάρι, Άγιε Γέροντα! Μας τάισε αρκετά το... America με κουτόχορτο, με χάμπουργκερ και με Coca-Cola! Φτάνει πια, ρεεε! Enough, που λένε και τ’ αμερικανάκια!...].
Να και μια παράξενη προφητεία του: «Η Ρωσία και η Κίνα θα καταστρέψουν η μία την άλλη!

Τελικά, η Ρωσία θα είναι ελεύθερη και από τους πιστούς της θα προχωρήσει μπροστά και θα στρέψει πολλά από τα έθνη προς τον Θεό»!… [Πω, πω... Τι να εννοεί εδώ πέρα; Αυτό που ’γινε στον Ψυχρό Πόλεμο, που Ρωσία και Κίνα στραφήκανε η μια εναντίον της άλλης;
Ή άραγε κάτι για το μέλλον; Άντε να δούμε!].

Και για τον τον κομμουνισμό, που έρχεται πριν από τον Αντίχριστο, είπε τα παρακάτω συγκλονιστικά λόγια: «Τώρα περνάμε τους καιρούς πριν τον Αντίχριστο…

Αλλά η Ρωσία στο τέλος θα σωθεί! Θα υπάρξει μεγάλη δυστυχία και βάσανα, πολλά μαρτύρια… Όλη η Ρωσία θα γίνει μια φυλακή και κάθε ένας θα πρέπει να εκλιπαρεί θερμά τον Κύριο για συγχώρεση…

Κάθε ένας θα πρέπει να μετανοήσει τις αμαρτίες του και να τρέμει να πράξει έστω και την ελάχιστη αμαρτία, αλλά να αγωνίζεται να κάνει το καλό, ακόμα και το μικρότερο. Γιατί ακόμα και το φτερό μιας μύγας έχει βάρος και οι ζυγαριές του Θεού είναι ακριβείς. Και όταν ακόμα και το μικρότερο καλό στο δοχείο γείρει την ζυγαριά, τότε ο Θεός θα αποκαλύψει το έλεός Του στην Ρωσία»!… [Ψέμματα; Έτσι ακριβώς δεν είναι;...].

Και μερικά φοβερά προφητικά λόγια για το τέλος του κόσμου: «Το τέλος θα έρθει από την Κίνα!!!
Θα υπάρξει ένα τρομακτικό ξέσπασμα και ένα θαύμα από τον Θεό θα φανερωθεί. Και τότε θα υπάρξει μια εντελώς διαφορετική ζωή, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ»… [Ωπ! Εδώ λέει για την «Νέα Εποχή» μήπως;;;

Αλλά αυτό που το τέλος θα έρθει από την Κίνα, τι άραγε να σημαίνει; Πως η Κίνα θα καταστρέψει την Αντίχριστη Παγκοσμιοποίηση;...].

Να, τέλος, και μερικά ακόμα φοβερά που είπε ο Άγιος Ρώσος Στάρετς: «Ο Θεός θα απομακρύνει όλους τους ηγέτες και έτσι οι Ρώσοι θα μπορούν να κοιτούν μόνο Εκείνον!

Όλοι θα αποστραφούν την Ρωσία, άλλα κράτη θα την εγκαταλείψουν, αφήνοντάς την στον εαυτό της , έτσι ώστε οι Ρώσοι θα ελπίζουν μόνο στην βοήθεια από τον Κύριο… Θα ακούτε σε άλλα κράτη ότι άρχισαν αναταραχές παρόμοιες με αυτές στην Ρωσία.

Θα ακούτε για πόλεμο, και θα υπάρχουν πόλεμοι. Αλλά να περιμένετε μέχρι οι Γερμανοί να πάρουν τα όπλα, γιατί έχουν εκλεγεί ως το όπλο του Θεού για να τιμωρήσει την Ρωσία, αλλά επίσης και ως ένα όπλο απελευθέρωσης αργότερα.

Ο Σταυρός του Κυρίου θα λάμπει σε όλο τον κόσμο και η Πατρίδα μας θα δοξαστεί και θα γίνει όπως ένας φάρος στο σκοτάδι όλων»!!!

[Αυτά όλα μάλλον είναι για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, για τις τελευταίες μέρες του κόσμου, τον Αρμαγεδδώνα κι έτσι... Εμείς... ΟΨΟΜΕΘΑ!

Και περιμένουμε, σαν Έλληνες την Ρωσία να μας βοηθήσει να πάρουμε πίσω τις Σκλάβες Πατρίδες του Ελληνισμού! Έτσι, για να δικαιολογηθεί κι αυτό που λέω στους Φίλους μου τους Ρώσους:

«Για λιουμπλιού βας»! Δλδ.: «Σας αγαπώ»!...].

Πηγή: agioritikovima.gr/ national-pride.org/ Της Σόνιας Μαυρίδου

Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook. http://www.facebook.com/MysteriesSelides

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...